Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens mönsterpassning

Orden söker flyktvägar
ville ge dem tid
att lirka fram en resonans
i mig
orden släpar sig fram
genom det sönderbrutna medvetandet
ringer ett otänkbart nummer
diset mellan signalerna bländar
gråtens sprängverkan förlöses
när abonnenten svarar
mönsterpassningen ryms i
lyssnandets andedräkt




Fri vers av Stisse
Läst 378 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-12 22:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det var mycket poetiskt och fulländat med djup som når mitt inre!
2018-04-08

    ej medlem längre
de där orden.. kändes..
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Stisse
Stisse