Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönt att andas ny luft


Nytt år!

Nytt år, nya andetag!
Så skönt att lämna det förgågna
en ny framtid är här!
Nya intressen, nytt ljus
nya insikter och mer ro.
Jag vill aldrig gå tillbaka, aldrig någonsin!
Inte till den jag trodde jag var, inte till vart jag stod.
Äntligen ser jag vem jag är, vem jag alltid innerst inne har varit men aldrig släppt fram, inte vågat tro att detta faktiskt kunde vara JAG!
Åh så jag längtat till denna dag, detta år, denna tid!
Nu vill jag bara se framåt, bara längta, bara njuta av att finna mig själv.
Jag är jag och vill inte längre föminska mig, aldrig igen.
Jag lever här, nu och framtiden är min, jag tog den tillbaka och släpper den inte igen.




Fri vers av Elin Norrland
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-12 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Norrland
Elin Norrland