Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dyster visa

Krossat glas under mina fötter
Smärta
Jag skall icke frukta

Inuti vilar drakens hjärta
Rent
Styrka i den mörka natten

Tusen själar suckar
Vilja
Ett evigt krig

Målningar pryder min kropp
Arv
Tiden rinner iväg




Fri vers av AnanasJessica
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-13 04:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnanasJessica
AnanasJessica