Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesglatt

minns sommaren den i fjol
hur som den fladdrade förbi
liknande mammas gamla kjol

vacker med mönster tryckta blomman
svängde glatt runt benen på gamla gumman
samma sommar kan det aldrig bli

den blev till en gammal matta
klipptes sönder i trasor, kjolen
frifull där vilar vår gamla katta
med familjelycka under stolen

så fick mor aldrig den glädjen uppleva
att katten på mattan fick sina små
som gör våren så ljuvligt söt ändå

© Bosse 13 februari 2018.









Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-13 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten