Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hemlisbärare


Du, min hemlisbärare
sätter snäckan mot örat,
lyssnar stilla
hur den längtar till havet

Jag saknar dig
att öppna min tanke för.

Ser dig i samma skal,
kläder och kropp
och ändå är tonen en annan

Nyanserna och dofterna av havet
brusar mer avlägset nu.

Det gör mig ont
att min hemlisbärare blivit
en helt vanlig människa




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-13 09:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Tänkvärd poesi, jag tycker om diktarjagets längtan till havet ...

2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP