Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gökungen

På mig går det ingen nöd
Jag är redan död
Upptar ett tomrum
Där man betraktas som dum
Kom utan att jag ankom
Annorlunda, inte som dom
På 60-talet fanns ingen diagnos
Alltså ingen chans att nås
Så tolvslaget
Är redan upptaget
Låg mig själv till last
Innan jag fyllt tolv bast




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-04-22 08:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tack för att du tar upp detta viktiga ..Har arbetat inom vården i över 30 år och mött både anhöriga och läkare som ser ner på sina egna det är en kamp för värdet varje dag ..
2018-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text att läsa och begrunda!
Svårt att få hjälp när ingen förstår vad det beror på.
Tack och lov att läkarvetenskapen blir bättre och bättre för varje år.
2018-04-23

  Larz Gustafsson VIP
Svar till Kungskobran: Vissa har ännu inte fattat att CP inte har något med förståndet att göra. Trist.
2018-04-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Kära KattenKin, du är bara en så fantastisk författare och livskonstnär, oavsett diagnos av det ena eller andra slaget!
2018-04-22

  Kungskobran VIP
Det tog ju lång tid innan dom fattade att dyslexi inte hade något med förståndet att göra
2018-04-22

    ej medlem längre
Lite olik och utanför. Lätt att bli missförstådd och missbedömd.
2018-04-22

  Larz Gustafsson VIP
Vår gamle trummis Jacob Gordin blev skickad till fosterhem på sjuttiotalet. Ingen fattade att han hade ADHD.
Den diagnosen fanns inte då.
När han sedan fick den kom det som en lättnad.
Frid över hans minne.
2018-04-22

  Viksten
Du skriver på rim här
Oväntat men fyndigt
Tänker på min skröna Moses i Ångermanälven
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP