Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett frö betyder så mycket

Talgoxen frågade blåmesen en dag
tycker inte du att vi har det bra du och jag
fågelfrön och nötter serveras oss,oh vilken fest det är

Det är nog den bästa service som finns
år efter år detta man minns
och då återkommer man till fågelbordet sfär




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-13 14:37



Bookmark and Share


  ULJO
Tänk så mycket gott vi kan göra för de små, med små medel. Skänka lite guldkant på tillvaron.
2018-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP