Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssar

Ibland så vill jag bara kyssa dig,
fast min tillit förlorade du,
så mina kyssar reserverar jag åt en annan.

Jag vet mycket väl vad du säger,
fast du menar något annat,
så sluta bara komma med de falska orden.

En vacker dag så kysser jag den rätte,
med inlevelse och känslan av att vara ung,
trots att jag har levt ett halvt sekel.

Kyssar utan mening,
de är ej värda någonting,
så jag spar dem ...

...mon amour est réservé à quelqu'un d'autre !




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-13 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm