Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stort grattis till fenomenala Stina Nilsson för sprintguldmedaljen i OS idag.


Guld-Stina

Vår Stina idag i PyeongChang

en sprinttjej av yppersta rang

gjorde ingen besviken

nej, hon var lik en

raket när hon, helt suverän, vann!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 2548 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-13 14:55



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra och påpasslig hyllningslimerick
till raska Stina.
2018-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till en värdig vinnare!
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick