Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva 19



Prydnad

Jag ville
skriva om solen
men skriver
om svarta moln
och regn.
Jag ville så gärna
skriva om glädje
och lycka,
men skriver
om sorg,
så jag ber,
ta min hand
och styr när jag skriver!
Jag ber.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-17 09:18



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en intressant text, var tar vi föreställningen att solen är förmer än mörkret, glädjen viktigare än sorgen? lite av "det goda jag vill gör jag inte, men det onda jag inte vill gör jag", om kampen kring orden
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP