Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar faller

Stod ensam ute på bron
Omgiven av mina demoner
I mitt huvud en kör av missljudande röster.

Men jag krökt ej på ryggen
Trots all press

Jag kan
Jag vågar
Jag känner

Låter tårarna falla
Men står kvar




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-13 16:22



Bookmark and Share


  ULJO
Att våga låta tåren falla. En styrka
2018-02-14

  morgonstjärna VIP
Riktigt fint starkt
2018-02-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Att leva det är att känna vinden mot ansiktet och att känna smärtan som kommer och går som den vill i våra tempel !
2018-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson