Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i natt var det svårt att sova

i natt var det svårt att sova
det fanns viskningar runt omkring mig
som en liten andedräkt vid mitt öra
kanske beröring
kanske ögons lyster genom mörker

var det du som var så nära
är det därför jag är yr nu idag




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-13 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP