Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härsket härskar den döda

Härsket härskar den döda
med hot om vansinne
Oh, vad hon vill se sorgen flöda
I floden i landet Mannaminne

Med osäkrad luger i sin hand
smyger hon likt en skugga i våra drömmar
med blottat skallben och lös tand
vill hon se våra tårar i flodens strömmar

Hennes likblå hud är sval
Jorden hennes ögon täcker
Hon vill oss ta med till evighetens sal
men vi räddas av att morgonen oss väcker...




Bunden vers (Rim) av Terra
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-13 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Terra
Terra