Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ut smöret! 20 (På ljudspelare)



Prydnad

Solen bryter fram
och vreden
kastar mig till marken.
Solen, denna silverskiva av eld
som kallas
allt!
Vad vore livet
utan storm och skyfall?
Vad vore livet
utan liv?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-01 08:50



Bookmark and Share


    Mim
Väldigt tänkvärd dikt!
2018-08-02

  Fulbergarn
Storm och skyfall stå högt på min lista just nu
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP