Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slutklämmen på en dikt min älskling skrev i början av vår bekantskap


Kärlekshälsning

Fri att vandra
eller njuta för stunden
fri att våga
vara bunden
kärlek och ansvar
jag känner för dig
frihet att känna mig bunden




Fri vers av Balans
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-13 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Balans