Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smårim 14 (På ljudspelare)



Prydnad

Ville välja
svälja
oförrätten,
alla sätten
bra
att ha,
och vankar jag
en dag
och klankar svag
på livet,
så står det skrivet
i min stjärna:
Han kunde lika gärna
slåss
förstås
men valde välja
svälja.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-13 06:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
precis
2018-07-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man får välja sina strider. Ibland är tystnad det bästa.
2018-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP