Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Strängar

Strängar dolda
hårda
klingar av minnen glömda
gömda

Ord cirkulerar
genom stelnad hållning
genom blodomlopp
fruset

Väck upp
vakna
värm er
stig mot skyn

Ånga

Regna insikter
Vattna skönhet

Väx




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-13 21:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En berörande och mycket vemodsfylld dikt.
2018-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om längtan efter förnyelse!
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP