Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag be om störssta möjliga tyssstnad !

Tyck ingenting

Ge inget råd till någon

"Du ser det du ser"

Och det finns andra som ser längre

För inte fram något som du lärt dig av livet

Kort sagt ! Håll Tyst !

Använd dina erfarenheter till att hjälpa dig själv




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-13 21:45



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja det verkar som att många lever så! Tragiskt nog.
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP