Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I lagens namn rätt!

- Men va, går du på tjuvjakt nu?
Jakt förbjuden denna årstid ju!
- På skogens kräk ja...
Men den här ska man ta...
Han stal just min finaste emu...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-13 22:24



Bookmark and Share


  ULJO
Du och dina rolga limerickalster. Åter har du lyckats
2018-02-14

  lodjuret/seglare VIP
I leken 'Fågel, fisk och mitt emellan' saknas delfinen'. Den skriver kanske inte på vers, men är till en del fin i kanten.
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt