Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men du lät mig flyga iväg.

Skadeskjuten av kärlekens pil
Jag hade kunnat gå mil
För dig

Jag ville svalka din panna
Med mina vingslag
Jag ville vara din manna
Värma dig med mina fjädrars behag

Men du lät mig flyga iväg
Varför flög du inte med mig
Säg mig





Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-13 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP