Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att kunna



acceptera oss själva som vi är
och även andra är oerhört viktigt
trots livets törnen ger djupa sår
och att kunna bevara ljuset
att inte låta sig förhärdas
av livets svärta
det är lika viktigt
som att vi andas

När vi är utlämnade och sårbara
är vi så nära livet
vi blir mänskliga
och då är vi i djupet

närmast hjärtat




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-14 00:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm ormen
2022-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
..."att kunna bevara ljuset"...o, så viktigt...fin uppmaning...
2018-02-17

  morgonstjärna VIP
tack för kommentaren. Det svår är att vara objektiv vi bär ju vår ryggsäck med oss hela tiden.
därför är vi alla i hopplöst underläge vi ser inte bjälken i vårt öga men grandet i grannens.

Så vi kan inte döma andra, har inte rätt vara domare och bödel
det är så lätt en homegen grupp triggar varandra ...det är mobbning i skolorna och andra ställen i dag.
Det som var lätt kan vara svårt i dag inte märkligt allt flera har psykiska problem.
2018-02-14

  Kungskobran VIP
Vem är jag?
Är jag den som utomstående uppfattar mig som eller hur jag uppfattar mig själv?
2018-02-14

  Kungskobran VIP
Vem är jag?
Är jag den som utomstående uppfattar mig som eller hur jag uppfattar mig själv?
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP