Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men ändå

det är mörkt nu
mörknar trots snön
och kallt
sjörök
vakar går igen
isar växer
men ändå
jag fryser
inte
om fötterna




Fri vers av Jerome Lejano
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-14 03:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerome Lejano
Jerome Lejano