Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG HATAR ALLA HJÄRTANS DAG

jag hatar alla hjärtans dag

en löjlig tradition

imported from america

kommersens bastion

jag avskyr alla hjärtans dag

och vägrar fira den

jag faller ej till föga

som så många andra "män"

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/2 2010 - en skamfläck i almanackan, precis som julen och annat trams




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2018-02-14 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP