Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PAPPAS ALLAHJÄRTANSDAG

 

pappa ska till hjärtcentrum idag 

han ska gå med mamma på hjärtskola

på allahjärtansdag blir det hjärtligt

...

 

det var som om när han nästa förlorade det

det var då som han började använda hjärtat

innan hade han mycket att göra, var upptagen

kanske att hålla tillbaks gav honom ont ...

 

idag ler vi glatt mot varandra och tiden finns

vi pratar flera gånger i veckan med varandra

det gläder mig så stort att vi äntligen fick tid

...

 

jag sjunger för pappa han sitter bredvid

i spisen brinner veden ned i flammande lågor

han stryker min arm, det känns så fint idag

...

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-14 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP