Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla hjärtans dag älskade klokuggla :)


önskar dig det bästa i dag
solen lyser från klar himmel
hoppas du får sol och värme i dag
även du i hjärtat det känner
hör dina ord genom mina ögon
jag vet inte hur din röst låter
ändå hör jag dig

din stämma genomtränger hela mitt väsen
jag vet dina ögon näsa och mun
men vad vet jag om din hud och drömmar

för mig finns ingen vila
förrän jag vet allt



Kärleksfulla kramar <3




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-14 10:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram <3
2023-02-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP