Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


ÖNSKAR ER ALLA EN GLAD ALLAHJÄRTANSDAG

 

låt hoppets stjärna lysa

bjud din älskade din själ

 

tala med en främling 

visa du vill andra väl

 

ta emot ett leende på stan

känn dig vara bland hjärtan 

 

se andras hjärtan 

de är alla olika

slag för slag

idag

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-14 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP