Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så rullar det vidare


alla hjärtans dag

solen visar sig
dags att sota skorstenspiporna
såga ved
och ta in
för nästa oväder




Fri vers av tom boreland
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-14 10:29

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
En dag skaldat om din vardag!
2018-02-14

  överlevaren VIP
En dag som många andra....
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland