Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodregn

grå kall modd under sulorna
vinden biter och drar
jag saknar blodregn på hösten




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-14 10:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
de vackra höstlöven klara
mmm de är riktigt rara
<3

2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader