Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Business

vita medelålders män i kostym
uppblåst elitistisk flockmentalitet
ser så fattigt ut




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-15 14:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vita medelålders kvinnor i knytblus högklackat och mörk dräkt ser mycket betydelsefulla ut med dyra väskan
2018-02-15

  morgonstjärna VIP
exakt
2018-02-15

  Tomas Karlsson VIP
Precis min åsikt.
Det är väldigt fattigt! :-)
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader