Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kassera

varje steg är tungt
saknaden tar över allt
mina batterier är redo att kasseras




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-17 17:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bra text och bild
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader