Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVSKAFFA ALLA TRADITIONER!

avskaffa alla traditioner

avskaffa alla hjärtans dag

avskaffa fars dag, jul och mors dag

förbjud alltsammans enligt lag

alla som ej kan acceptera

att alla inte firar sånt

är ett föråldrat, ruttet släkte

mot vilket jag vill bilda front

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/2 2018




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2018-02-14 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP