Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtansfröjd

 

Alla hjärtans dag

du och jag

två hjärtan i brand

klappar för varann

kärleken blir sann

när du mot mig ler

är det glädjen

i dina ögon jag ser

hjärtansfröjd




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-14 11:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön text som man blir glad av...
2018-02-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2018-02-14

  Annie b'larsson VIP
Så fint.
2018-02-14

  ULJO
Kärleken den bästa är. Behöver inte någon särskild dag. Alla dagar alla hjärtans dag
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP