Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februari-Haiku

 

 

vårsolens sken skönt

värmer frusna hjärtan nu

snön på marken kvar

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-14 17:12



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
fin bild av vårsnö dag :)
2018-02-15

  Per Drysén
Fin beskrivning av dagsläget
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP