Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

att andas
är mitt första steg

jag sträcker mina armar ut
i förväntan att bli mottagen av kravlös kärlek

allt i livet
är inte som det verkar på ytan

ett gyllene fängelse jag växer upp i
på ytan
glänsande och vackert
på insidan
övergrepp och utanförskap
fulhet och skam

att ta steg
bygga upp det som raserades
att tillåtas att ha gränser
tron på människor

att känna trygghet
våga tro på livet

fara
utsatthet
skörhet
bytas ut mot
hopp och glädje
en tacksamhet över livets enkelhet

värd att bli älskad






Fri vers av Desire'e
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-14 13:51



Bookmark and Share


  OT
Kloka och vackra visdomsord.
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e