Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en crash course i tupp-handling!

Jag har glömt hur det funkar.
Glömt hur abstinensen sipprar ut i fingrarna, in i alla skrymslen och vrår av kroppen.
Som en stor träport, av mahogny säkert, det är fancy trä right?
Och när man öppnar den väller det in efterblivna tuppar. Och de är charmiga. Och roliga. Men ganska snabbt blir man lite galen på dem för de är överallt och låter och stör. Men det tar så himla mycket längre tid att få tillbaka alla tuppar bakom dörren igen än det tar att släppa ut dem från början. Varje gång man öppnar för att fösa in en så smiter två tillbaka ut.

Hjälp mig Konrad Lorenz!

Och lagom tills man är klar är det någon som knackar på.
Fast man blir aldrig klar. Även när man trodde man var klar så hittar man alltid en strö-tupp under eller bakom eller innuti någonting. Och sen är karusellen igång igen.

Mina tuppar har inte varit såhär efterblivna på så länge.
Jag har glömt hur man gör.
Vad som är bästa sättet att samla ihop dem på.
Hur man roar dem så de håller sig lugna och inte stör viktiga saker.

Jag försöker hitta gamla anteckningar, men det är sådär annorlunda som det alltid är.
Lättast är att själv gömma sig på andra sidan porten och låta tupparna wreck havoc på ens liv tills de tröttat ut sig.

Fast alltså fan va de aldrig tröttar ut sig :|




Övriga genrer av pyre
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-14 13:55



Bookmark and Share


  Stay Golden
Hjälp mig Konrad Lorenz! XD Golden.
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre