Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Hjärtans Dag-Haiku

 

 

 

idag vi firar

våra nära och kära

och medmänniskor

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-14 14:11



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
grattis min kära vän :) kärleks kram från mig
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP