Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita på

Trots några psykiska störningar
Trots att jag gå lite långsamt
Valpen jag tänkt köpa i höst
Den tror ingen jag ska klara av

Min f.d. familj säger att jag är för sjuk
Själv tycker jag inte det
Är en sak som är upp till mig
Men jag ger mig inte




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-14 15:49



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Jag litar på dig! Väl formulerat.
2018-02-20

  Fulbergarn
ah så länge du kan gå ut och rasta den så fixar du det, hunden säger till när det är dags, syrrans hund tar plåtskålen och knackar i golvet när vatten eller mat är slut :)
2018-02-14

  morgonstjärna VIP
hm det låter som hos doktorn
som inte vet hur patienten känner sig patienten får undervisa doktorn

det är din kropp och du vet bäst


2018-02-14

  ULJO
Det är ditt val. Ditt beslut. Glöm inte det. Följ ditt hjärta.
2018-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Olika hundar har olika behov, välj den som passar dig bäst.
Forskarna är överens om att hundar har en positiv inverkar på ägarna.


2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson