Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smårim 16 (På ljudspelare)



Prydnad

Om ondskans skumma gäng
bryter in i drömmens maror
och vänder på din säng,
trotsa alla faror,
stå emot
dess hot
och kasta ut
det gäng
som vände på din säng
till slut!
Sätt dig med ett glas med vatten,
vänd sängen rätt
och vila resten utav natten!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-10 09:57



Bookmark and Share


  henke_r
Fint flyt från början till slut. Min subjektiva åsikt är dock att utropstecknet efter ”till slut” och på den sista raden är överflödigt. Skippar du dessa blir dikten lika mjuk och fin som din uppläsning.
2018-08-11

  Körsbärs-Helene
Härligt skrivet, man blir glad!
2018-08-10

  Fulbergarn
drömde helt apropå att det stod en älg framför sängen?

snyggt rimmad text och fint flow
2018-08-10

  danne //
Det finns mycket man inte rår på i drömmens värld, att skifta plats på sin bädd är säkert ett effektivt sätt att påverka sina drömmar.
Jätte fint tyckte om den.
Tack
2018-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP