Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smårim 19 (På ljudspelare)



Prydnad

Att vandra
helt allena
utan andra
när nätterna är sena
och det är mörkt i varje hus
får dig leta
minsta ljus som kan reta
ögat se
en liten hydda
beredd att skydda
och ge
din lisa,
och kunde jag visa
dig stigen
slapp du de nattliga krigen.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 632 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-21 07:09



Bookmark and Share


  Minkki VIP
inte helt lättillgänglig, känns som att rimmen styr
2018-09-22

    Mim
Spännande dikt!
2018-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP