Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smårim 22



Prydnad

Kunde jag bara
få vara
helt nära,
och bära
ditt
hjärta i mitt
så sa jag väl lugnt:
Om livet blir tungt
så finns du tvärsöver
och går så i takt
till ängar med klöver
och blommande prakt.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-02 10:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd kärleksdikt! Du är bra på det!
2018-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Tvenne hjärtan som slår samma slag!
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP