Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smårim 23



Prydnad

Ville du svara,
förklara
vad livet är,
vilka vägar som bär
till lyckans stad,
så vore jag glad.
Ville du peka
på de saligas hus
så skulle livsglädjen leka
och vägen bli ljus.
Jag väntar ditt svar
och ser
vilka vägar du tar,
jag ber,
säg ut
var sorgen tar slut!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-16 08:23



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och känsligt diktat i bra rim!
2018-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP