Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smårim 25



Prydnad

Så vaknar jag,
då saknar jag
sömnens lisa,
samma visa
varje dag.
Jag går in i köket
in till frukoststöket,
kokar gröt,
grytan läggs i blöt.
Den nya dagen
började i magen,
och jag frågar redan,
vad händer sedan,
hur ser dagen ut,
när tar den slut?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-14 07:24



Bookmark and Share


    Mim
Väldigt sant! Ibland undrar man hur dagens fortsättning kommer att se ut!
2018-12-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul diktat om dagen, som går med oklart innehåll.
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP