Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte omyndig

I samma spår jag går
Måste tänka nytt

Måste få livsrum
Är inte omyndig




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-14 15:59



Bookmark and Share


  Fulbergarn
, ungefär som alkoholister ofta knarkar lite vid sidan om så kan samma spår ofta växla in på ett nytt sidospår fast det nya spåret kan vara positivare, så växla spår kan vara både för och emot.

Blev lite luddigt, men du förstår nog tror jag


2018-02-14

  morgonstjärna VIP
huvudsaken är ju att man är nöjd
med där man är

du bestämmer själv
2018-02-14

  ULJO
Luft under vingarna
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson