Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förenade

Vi står här tillsammans hand i hand
tittar upp mot elden.
Friheten är inte långt borta.
Vi har kämpat hårt för att märka resultat.

Hur lång vår tid i fred och harmoni blir
kan vi omöjligt veta.
Nu är den här och skiner
som den alltid borde göra.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-14 17:13



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket vackert!
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream