Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄVEN

Mötte en bekant
häromdagen

Växlade några ord

plötsligt
sprang en räv
över vägen

på sammaa gång
som mannen tog sej
bakom örat

såg ut
som han saknade något

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-14 17:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var en lustig händelse...:-)
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP