Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brustet hjärta

Brustet hjärta leder till ...

...depression

...ilska

...misstag

...sorg

Allt som jag inte vill känna,
det som gör att jag gör misstag,
misstag som inte går att reparera,
andra misstag som man förlåter.

Fast ett brustet hjärta ursäktar inte ...

...när man sårar en oskyldig som straff.

Jag är imperfekt,
känslomässig,
ologisk ...

...fast ändå jag lider av ett brustet hjärta,
med tiden så lär jag mig leva med det.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-14 18:36



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja man måste vänja sig, men suck sån tid det ska ta
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm