Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begav

Den självspelande orgelmanualen
hänger under månen, denna
ligger uppside down. Trådarna
virade kring kattsvans ugglans
blinda blinkande ögon, strimmiga.

Skräddarmössen förökar sig
ohämmat stönar vaxljusstöparen.
Kan någon programkunnig skriva
en brodyr, läsbar för dyslektiker.

Hänger, svänger i klocksträng, fet
kyrkportens spikar målas i guld
biskopens mitra slokar.
Hålet för hemormen fylldes med skuld.

© Bosse 14 februari 2018.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-14 18:49



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Fylligt bildrik
Lyrikkomposition!
:}
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten