Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valentino och det enda Besöket




Han borde ha anat
Ugglor i mossen

När han bredvid
Hennes luxuösa
Säng

Såg en rund gråvit
Virkad matta

Där det stod skrivet
med sirliga bokstäver

"Beware of the bitch"

På morgonen gick han
Därifrån med sönder
Riven rygg klösta
Skinkor och trasig
Skjorta


Ohh Herre Je så skönt.
Men oajj.ajj. ..

Vad ont med så vassa
Naglar

Fick gå till en Distrikt
sköterska o plåstras om

Han kom aldrig mer
Tillbaka

Förlovade sig ett
Halv år senare

Med en Underskön
fräknig rödlockig
nagelbiterska.







***

Och resten är en
helt
annan historia. ..







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-02-14 19:43



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ha ha, juste vändning i texten :)
2018-02-19

  gunnnar nylund VIP
Jo, det påstås att man i sängkammar-
lekar upplever "lilla döden" enligt
ett franskt talesätt.
Farligt, farligt, men härligt,härligt!!
2018-02-15

  överlevaren VIP
Vass som ett rivjärn....
2018-02-15

  Bossepoet från Österbotten
Väcker minnen
min gode musikervän
hade en fru som kallades
tigern ett rivig fruntimmer.
Härliga minnen.
2018-02-15

  Carl Mikael Fäldt
Underbar text!

Kontrasten är så att säga enorm!



2018-02-14

  Kungskobran VIP
Ha, ha
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP