Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuga

ibland får man ljuga

säg att du älskar mig
låt mig tro det

och var min ännu inatt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2018-02-14 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP