Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fullmånen



nattvandrarens blanka skiva
spejar ut genom en tyllgardin
Trädens finmaskiga nätverk
kramar månens skiva

Dimmans svaga andhämtning
stryker natten över håret

somnar in över sjöns blanka yta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-15 03:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stämningsfullt och väldigt vackert...
2018-02-17

  Thomas Widemark
Skön stämning!
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP